Ziekteverzuim terugdringen

Ziekteverzuim terugdringen is voor veel bedrijven van groot belang, vooral als u naar de kosten van psychisch verzuim kijkt. De preventie van ziekteverzuim heeft zich vaak snel weer terugverdiend. Werknemers die thuis zitten, dat wil geen enkele werkgever. Het kost veel geld en u wil natuurlijk dat al uw werknemers gezond en gelukkig naar het werk gaan! Daar kan Ed Snijders van EagleviewS in Amsterdam bij helpen. Hij houdt sessies en workshops om meer bewustzijn rondom burn-outs te creëren en de mensen die hieronder lijden te helpen.

Ziekteverzuim terugdringen doet u met preventie en behandeling

Psychisch verzuim is lastig voor elk bedrijf. Door proactief voor preventie van ziekteverzuim te kiezen, zult u onnodige kosten significant terugdringen. U vraagt zich misschien af hoe? EagleviewS in Amsterdam biedt verschillende soorten pakketten voor verschillende doeleinden. Kies bijvoorbeeld voor een groepssessie stress bestrijding voor uw medewerkers die aan lichte of zware burn-out klachten lijden. Of bied al uw medewerkers workshops om burn-out symptomen op tijd te herkennen aan. Wanneer medewerkers eerder overspanningssymptomen opmerken, kunt u als werkgever een beter vangnet bieden en een burn-out beter begeleiden. Dat is dus beter voor iedereen. Wanneer schakelt u EagleviewS in voor een betrouwbare en doortastende partner in het terugdringen van het ziekteverzuim?

Op zoek naar persoonlijke begeleiding?

Maak een afspraak

De kosten van ziekteverzuim

Wanneer u meer dan 100 medewerkers in dienst heeft en een ziekteverzuim van 5%, kunnen uw kosten hiervan oplopen tot wel € 500.000, -. Door het management bewust te maken van de risico’s, de hele organisatie te informeren, werknemers met lichte symptomen groepsgewijs handvatten aan te reiken en degene met zware symptomen individueel te begeleiden valt onnodig ziekteverzuim te voorkomen en gevolgen te beperken. Het op deze manier terugdringen van het ziekteverzuim scheelt u een hoop geld en zorgt ervoor dat mensen weer gezond en gelukkig naar hun werk gaan!

Kies voor preventie van psychisch verzuim en laat u adviseren

Bent u met uw bedrijf ook geïnteresseerd in de preventie van uw ziekteverzuim en hiermee het terugdringen van de kosten die hiermee gemaakt zijn? U kunt nu iets doen aan psychisch verzuim en de gevolgen hiervan. Kies voor EagleviewS en neem gerust contact op. Dit kan door een e-mail te sturen naar snijders.ed@gmail.com of door het online contactformulier in te vullen.

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid