Werkstress verminderen

De werkstress verminderen en beter leren omgaan met werkdruk zijn belangrijke aspecten in stresspreventie op de werkvloer. Als management is het van belang dat u op de hoogte bent hoe uw medewerkers de werkdruk op het werk ervaren. Ed Snijders van EagleviewS in Amsterdam helpt u en uw bedrijf graag op weg naar een gezondere aanpak, zodat jullie zelf burn-outs kunnen voorkomen en weten wat jullie moeten doen in het geval van symptomen. Als ervaringsdeskundige kan hij inzicht bieden en oplossingen aanreiken die het runnen van, en het werken bij, een bedrijf een stuk aangenamer zullen maken.

Hoe kan ik als werkgever werkstress verminderen?

Als werkgever ligt er een belangrijke taak voor u in stresspreventie om de werkstress te verminderen en in het aanbieden van handvatten om beter te leren omgaan met werkdruk. EagleviewS in Amsterdam biedt verschillende soorten pakketten om stresspreventie op de agenda te zetten van uw bedrijf. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een volledig burn-out preventiepakket om op verschillende niveaus te leren omgaan met werkdruk en manieren te vinden om werkstress te verminderen.

Op zoek naar persoonlijke begeleiding?

Maak een afspraak

Werkstress verminderen door te leren omgaan met werkdruk

Mentale overbelasting is een groot onderdeel van het hebben of ontwikkelen van een burn-out. Wanneer u al werkgever meer kennis over burn-outs verkrijgt, kunt u deze vaker voor zijn en bespaart u een hoop geld. Gelukkige medewerkers kosten namelijk een stuk minder! Voor een bedrijf met 100 medewerkers en een ziekteverzuim van 5% lopen de kosten al snel op tot € 500.000,- per jaar. In dit pakket zit onder andere ook een management awareness performance die uw ogen zal openen over burn-outs. Kies voor een bedrijfscoach die uw bedrijf voorlicht en helpt op een gezondere manier te functioneren.

Kies voor stresspreventie en neem contact op

Wil u ook de stap zetten naar het verminderen van werkstress door uw medewerkers handvatten te bieden in het omgaan met werkdruk? Bied ze dan de workshops en sessies die EagleviewS aanbiedt. Bespaar hiermee een hoop geld en zorg ervoor dat uw medewerkers met plezier en energie naar hun werk gaan. Neem contact op door een e-mail te sturen naar snijders.ed@gmail.com of vul het online contactformulier in.

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid