Voor werkgevers

ZIEKTEVERZUIM

Welkom bij EagleviewS, uw partner bij het terugdringen van ziekteverzuim. Bedrijven, overheidsinstellingen, zorg- en welzijnsorganisaties vanaf 100 werknemers maken we bewust van het risico op burn-out, we initiëren maatregelen ter preventie en begeleiden medewerkers om snel terug in hun kracht te komen.

  • Kampt uw organisatie met een te hoog percentage ziekteverzuim?
  • Lopen uw studenten of werknemers op hun tandvlees?
  • Zitten onmisbare medewerkers opgebrand thuis?

Dan bent u bij EagleviewS aan het juiste adres. Wij hebben een dienstenpakket ontwikkeld bestaande uit theaterlezingen, workshops, groepsgesprekken en individuele sessies, ondersteund met zelfgeschreven boeken en begeleid met live pianomuziek. Met dit pakket confronteren we u als opdrachtgever met de gevolgen van burn-out, leren we uw managers en werknemers symptomen tijdig te herkennen, bieden we handvatten om beter om te gaan met stress en begeleiden we werknemers om met hernieuwde energie terug te keren op de werkvloer.

Op zoek naar persoonlijke begeleiding?

Maak een afspraak

WAT MAAKT ONS BIJZONDER

Bij EagleviewS vindt u alles onder een dak:

  • uitgebreide kennis van bedrijfsprocessen en prestatiedruk
  • (ervarings)deskundigheid rond stress, overbelasting en burn-out
  • erkende en intuïtieve methoden voor preventie en behandeling
  • effectieve en empathische begeleiding van management en werknemers

U hoeft ons niet uit te leggen aan welke hoge eisen uw organisatie en medewerkers moeten voldoen. We hebben immers zelf tientallen jaren werkervaring in het commerciële bedrijfsleven, bij zorgverleners, overheidsinstellingen en als ondernemer. Uw managers en werknemers voor wie het teveel is of dreigt te worden, voelen zich bij ons gezien en begrepen. Dit hebben we namelijk zelf ook meermaals aan den lijve ondervonden. Uw kostbare medewerkers zijn bij ons in goede handen. Dankzij onze erkende opleidingen en registraties hanteren we zowel wetenschappelijke aanpakken uit de westerse psychologie, als intuïtieve methoden gebaseerd op eeuwenoude oosterse wijsheden.

KENNISMAKING

Wilt u meer weten over hoe EagleviewS het ziekteverzuim in uw organisatie kan helpen terugdringen? Vul dan direct het aanvraagformulier  in of bel ons om een afspraak te maken voor een vrijblijvend gesprek.

Meer weten over over het Terugdringen Ziekteverzuim Totaalpakket?

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid