Prestatiemaatschappij

In de huidige prestatiemaatschappij ondervinden veel mensen de gevolgen van de hoge prestatiedruk. Het balanceren van de druk op het werk en alles wat er privé gaande is. Veel mensen kampen met een burn-out of ervaren hier al enkele symptomen van. Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen, hetzelfde geldt voor burn-outs. Dat is waarom Ed Snijders van EagleviewS in Amsterdam bedrijven en individuen graag voorlicht over en bijstaat in dit soms pijnlijke proces. Wanneer neemt u de stap naar een gezondere balans in uw leven of het leven van uw medewerkers?

Maak een vuist in deze prestatiemaatschappij

Wanneer u de gevolgen van prestatiedruk in onze prestatiemaatschappij minder wil voelen, kunt u hierin stappen ondernemen. Een reeks sessies of een workshop bij EagleviewS kan inzichten bieden die de rust en balans weer terug kan brengen. Met Ed Snijders als gecertificeerd Intuïtief Coach werkt u samen aan uw herstel. Kies voor individuele coaching en laat de gevolgen van prestatiedruk in onze prestatiemaatschappij behoren tot het verleden. Ook als u een bedrijf heeft en voorlichting zoekt rondom dit probleem, bent u bij EagleviewS in Amsterdam aan het juiste adres. Wij bieden verschillende pakketten aan voor bedrijven en haar medewerkers.

Op zoek naar persoonlijke begeleiding?

Maak een afspraak

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u erachter komen wat er mogelijk is in uw situatie? Ondervindt u de gevolgen van prestatiedruk en uit zich dit in symptomen van een burn-out? In deze prestatiemaatschappij is hulp zoeken niet beschamend. Neem contact op met EagleviewS en laat u informeren over de mogelijkheden. U kunt een e-mail sturen naar snijders.ed@gmail.com of vul het online contactformulier in.

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid