Personal life coaching

VASTGELOPEN

Iedereen kent wel die momenten in zijn of haar werk of relatie waarop het allemaal niet meer zo soepel loopt. U kunt ook het gevoel hebben op een keerpunt te staan in het leven. Dan is het waardevol om te kunnen sparren met iemand die u begrijpt en u helpt bij het maken van belangrijke keuzes. Een Personal Life Coach (PLC) van EagleviewS begeleidt u daar graag in.

Op zoek naar persoonlijke begeleiding?

Maak een afspraak

HOE ZIET PLC ER UIT?

Een PLC traject bestaat uit gemiddeld 10 sessies van 1,5 uur, verspreid over een periode van 3 maanden. In de gesprekken maken wij gebruik van erkende methodieken uit de psychologie, aangevuld met intuïtieve aanpakken gebaseerd op oeroude, Oosterse wijsheden. De sessies starten met een diepgaande zoektocht naar de eigen (verborgen) capaciteiten en passies, vervolgens naar eventuele beperkende overtuigingen, verwachtingen en vooroordelen om tenslotte het proces in werking te zetten van loslaten en kiezen voor datgene wat u daadwerkelijk wil in uw werk, relatie of rol in het leven.

WAT LEVERT PLC U OP?

Het PLC traject betekent voor u dat u in korte tijd intensief geconfronteerd wordt met uzelf, uw verborgen talenten, mogelijke belemmeringen en geïnspireerd raakt om uw complete potentieel aan te wenden en te kiezen voor het leven, het werk en de relatie die bij u past.

GUN HET UZELF

Ontdek wat het leven nog meer voor u in petto heeft, wat uzelf de wereld aan verborgen potentieel te bieden heeft en neem vandaag nog contact op of vraag een vrijblijvend intakegesprek aan.

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid