Voor particulieren

OMGEVING EN INDIVIDU

Wanneer u een moment de tijd neemt om te reflecteren op de wereld om u heen en uw eigen positie daarin, kunt u nogal schrikken. De wereld lijkt door globalisering, technologie en systeemdenken steeds kleiner en meer gecontroleerd te worden, terwijl er voor de menselijke maat, uw persoonlijke vrijheid en pure zijn minder ruimte overblijft.

Het algemeen belang staat voorop, economische groei is nog steeds heilig en individuele belangen en vrijheiden raken steeds meer ondergeschikt. Vanaf uw geboorte leert u zich aan te passen en een plek in te nemen in dit systeem. Denk daarbij maar eens aan uw opvoeding, scholing, opleiding, loopbaan en relaties. Dit gaat vroeg of laat botsen met wie u in wezen was, bent of graag (weer) wil zijn.

BEWUSTWORDING

Soms moet er eerst iets dramatisch voorvallen om u hiervan bewust te maken: een ernstig ongeval of ziekte, het veel te vroege verlies van een dierbare, een scheiding, re-organisatie of een andere gebeurtenis waarbij u uw zekerheden verliest. Wanneer u dan gedwongen terugvalt op uzelf, voelt dat leeg en onveilig. U bent het contact met uw oorspronkelijke zelf verloren. Het is onwennig om ineens naar binnen te gaan na een leven waarin de omgeving vol verwachtingen en eisen voor een belangrijk deel bepaalde wie u bent en wat u doet.

Op zoek naar persoonlijke begeleiding?

Maak een afspraak

U bent niet de enige die in zo’n fase begint te twijfelen aan de zin van het leven, uw rol en uw capaciteiten. Past uw werk nog wel? Bent u eigenlijk wel gelukkig in uw relatie? Vermoeidheid, lusteloosheid, heftige emoties, ruzies om niets, verstoorde relaties zijn u inmiddels niet vreemd. Hoe komt dit? Waar begint u in de wirwar van omgevingsfactoren en tegenstrijdige signalen die uw lichaam en geest afgeven? Voor u het weet, draait u door of loopt u volkomen vast.

BEGELEIDING

Dan is het prettig om te weten dat u hierin niet alleen staat. Dit overkomt een groter aantal mensen dan waarvan u zich wellicht bewust bent. Gelukkig zijn er professionals die dit aan den lijve hebben ondervonden, die ook jarenlang hebben gepresteerd in dezelfde hectische omgeving, onderuit zijn gegaan, hersteld, weer zijn opgestaan en zich hebben geprofessionaliseerd om anderen in zo’n situatie bij te staan om hier op eigen kracht uit te komen. Op een wijze die bij u past. U vindt deze betrokken en ervaren mensen bij EagleviewS.

Dit zijn de diensten waarvoor u bij ons terecht kunt:

Worstel niet langer alleen met deze complexe materie, druk op een van de links om verder te lezen of neem vandaag nog contact op voor een intakegesprek.

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid