Overspannen symptomen

Wanneer u vermoedt dat u overspannen begint te raken, is het belangrijk om te weten op welke symptomen u moet letten. Dan weet u wanneer het tijd is om een stap terug te doen of professionele hulp in te schakelen. Daar hoef u zich absoluut niet voor te schamen, want het is juist heel dapper wanneer u uw grenzen aangeeft en deze niet overschrijdt. Dat is de eerste stap naar herstel.

Voorkom dat overspanning overgaat in burn-out en herken tijdig de symptomen

Oververmoeidheid is een van de eerste lichamelijke symptomen die erop wijzen dat men overspannen raakt. Dit gaat vaak gepaard met spierpijn en tintelingen, maar ook darmproblemen en een verhoogde bloedruk zijn symptomen die erop duiden dat u overspannen kunt zijn. Natuurlijk zijn de symptomen voor iedere persoon anders, maar oververmoeidheid speelt heel vaak een rol. Toch is het nog niet te laat wanneer u de eerste symptomen van het overspannen raken begint te ervaren. Overspannen zijn, betekent namelijk nog niet dat u een burn-out heeft, dus door de symptomen tijdig te herkennen, kunt u erger voorkomen.

Op zoek naar persoonlijke begeleiding?

Maak een afspraak

Schakel zo snel mogelijk professionele hulp in

Wanneer u eenmaal overspannen bent en veel last heeft van oververmoeidheid kan het snel van kwaad tot erger gaan. Het overspannen zijn wordt vaak veroorzaakt door te hoge werkdruk. Wanneer deze druk niet vermindert, maar u wel oververmoeidheid begint te ervaren, wordt de werkdruk voor uw gevoel steeds groter. Grijp daarom snel in en schakel de professionele hulp in van Ed Snijders. Onder de bedrijfsnaam EagleviewS begeleidt hij zowel particulieren als werkgevers in en nabij Amsterdam bij de preventie van burn-outs en het herstel na een burn-out.

Deskundige begeleiding voor werkgevers en particulieren

Heeft u al last van enkele symptomen, zoals oververmoeidheid, die erop duiden dat u overspannen bent? Aarzel dan niet en schakel zo snel mogelijk onze hulp in om erger te voorkomen en de weg naar herstel in te slaan. Door middel van individuele coaching zorgen wij er dan voor dat u er weer helemaal bovenop komt. Wilt u als werkgever voorkomen dat uw medewerkers door de prestatiedruk een burn-out krijgen? Ook dan kunt u rekenen op de deskundige begeleiding van EagleviewS in Amsterdam. Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar snijders.ed@gmail.com of vul het contactformulier in.

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid