Over EagleviewS

MISSIE

Zoals een adelaar vanaf grote hoogte de omgeving overziet en met scherpe ogen de kleinste details waarneemt, zo kijken onze coaches, counsellors en partners naar de omgeving van uw organisatie en de individuele kerncompetenties van uw werknemers. We hebben meer dan twintig jaar aan loopbanen achter de rug bij grote internationale bedrijven, in het midden- en kleinbedrijf en als ondernemers. We hebben allemaal een keerpunt gekend en zijn nieuwe wegen ingeslagen. Door aanvullende studies en opleidingen te volgen, boeken te schrijven, lezingen, trainingen en workshops te organiseren hebben we inmiddels in 7 jaar tijd goedlopende praktijken opgebouwd met vestigingen in Amsterdam en Utrecht. Onze werkervaring, levenslessen en gespreksvaardigheden zetten we nu in om bedrijven te helpen het ziekteverzuim terug te dringen en individuele werknemers, ambtenaren en zelfstandigen te inspireren, uit te nodigen en uit te dagen hun volle potentieel te (her)ontdekken en (terug) in hun kracht te komen. 

WIE ZIJN WIJ?

EagleviewS is opgericht door Ed Snijders (1968) die zich na zijn studie bedrijfseconomie en een commerciële carrière van 25 jaar bij beursgenoteerde bedrijven heeft omgeschoold tot coach, interim-manager en auteur. Hij kent de mores van het bedrijfsleven, overheid, de zorg- en welzijnssector en kan putten uit eigen ervaringen met burn-out. Met zijn opleiding tot intuïtief coach, het schrijven van boeken, houden van lezingen en een uitgebreid netwerk heeft hij zich bekwaamd in het terugdringen van ziekteverzuim en behandelen van werknemers met symptomen van stress, overbelasting en burn-out. Daarnaast helpt hij executives, topfunctionarissen en –ambtenaren die op zoek zijn naar meer in het leven. Ook begeleidt hij mensen die zijn vastgelopen in hun leven, werk of relaties.

Op zoek naar persoonlijke begeleiding?

Maak een afspraak

Fanny Doude van Troostwijk (1966) heeft een commerciële loopbaan van ruim 20 jaar in het midden- en kleinbedrijf en als zelfstandig ondernemer achter de rug. Na studies en opleidingen, waaronder Stress Counselling, Psycho Sociale Basis Kennis, Mindfulness, Neurolinguïstisch Programmeren, Burn-out Therapie, heeft zij haar eigen praktijk Counselling Midden-Nederland opgericht. Als Register Counsellor verleent zij gesprekstherapie aan individuele cliënten die kampen met de gevolgen van rouw, verlies en burn-out. Verder verzorgt zij Mindfulness en in-company trainingen. Haar kracht ligt in de combinatie van een nuchtere, doelgerichte instelling en een groot invoelend vermogen. Zij is geregistreerd lid van de Algemene Beroepsvereniging voor Counselling en het RBCZ.

Bezoek de website van Fanny Doude

NETWERK VAN PARTNERS

Als coaches, counsellors en partners van EagleviewS werken we vanuit een positieve levensinstelling. Gedreven door liefde voor onszelf, onze opdrachtgevers en cliënten stimuleren we een gezonde werkomgeving met weerbare werknemers. Particuliere klanten helpen we al hun talenten te ontdekken en los te komen van beperkende gedachten, overtuigingen en verwachtingen. Wanneer onze cliënten zich vrij voelen zichzelf te zijn en vanuit eigen kracht hun potentieel te leven, dan hebben wij de bijdrage geleverd waar we het allemaal voor doen.

Lees wat we voor u als werkgever of als particuliere cliënt kunnen betekenen of neem contact met ons op.

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid