Mentale overbelasting

Bij mentale overbelasting kunnen er veel factoren zijn die meespelen. Zo zorgt de huidige prestatiemaatschappij voor de nodige druk die er bij sommige mensen toe lijdt dat zij langere tijd te veel van zichzelf vragen. Deze prestatiedruk uit zich met name op het werk en zorgt ervoor dat werk en privé lastig in balans te houden zijn. Het gevolg is een mentale overbelasting die uw functioneren enorm kan beperken.

Voorkom uitval en ziekteverzuim door mentale overbelasting

Steeds meer mensen vallen uit door mentale overbelasting, maar u kunt als werkgever gelukkig veel doen om te voorkomen dat dit binnen uw bedrijf ook het geval is. Een van de manieren om te voorkomen dat mentale overbelasting leidt tot een burn-out, is door de hulp van een ervaringsdeskundige in te schakelen. Ed Snijders is zo’n ervaringsdeskundige die met EagleviewS in Amsterdam uw bedrijf uit de brand helpt. Met ons burn-out preventiepakket kunt u werknemers bijvoorbeeld leren om met werkdruk om te gaan, waardoor de stress die zij ervaren aanzienlijk vermindert of zelfs volledig verdwijnt.

Op zoek naar persoonlijke begeleiding?

Maak een afspraak

Zet actief in op burn-out preventie

Het voorkomen van mentale overbelasting is natuurlijk beter dan genezen. Daarom kunt u ons beter zo vroeg mogelijk inschakelen voor advies op maat. Samen zorgen we voor duurzame inzetbaarheid van uw personeel door burn-outs te voorkomen. Dit doen we onder andere door er vroeg bij te zijn wanneer de eerste symptomen zich voordoen bij enkele medewerkers. Op die manier laat u aan uw medewerkers zien dat u om hun mentale gezondheid geeft en bespaart u ook nog eens veel kosten, want u vermindert het ziekteverzuim. Benieuwd wat wij voor uw bedrijf in en nabij Amsterdam kunnen betekenen? Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar snijders.ed@gmail.com of het contactformulier in te vullen.

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid