Intuïtief Coach

Een Intuïtief Coach helpt met het vinden van een balans tussen werk en privé. Deze kan moeilijk te vinden zijn in onze huidige maatschappij. Er spelen veel factoren mee wanneer u stress ervaart en het kan lastig zijn om dit in uw eentje aan te pakken. Een Intuïtief Coach werkt samen met u om het beste uit uzelf te halen. U mag uzelf zijn en hier is dan ook genoeg plek en ruimte voor. Wanneer neemt u de stap naar een leven van balans en rust?

Hoe gaat een Intuïtief Coach te werk?

Ed Snijders van EagleviewS in Amsterdam heeft de opleiding Intuïtief Coach afgerond bij IMC Mensontwikkeling welke geaccrediteerd is door het NOBCO. Tijdens de cursus die hij geeft staat het vinden van de balans tussen werk en privé centraal. Bewustwording is een belangrijk aspect binnen het coachingtraject. Reguliere coachingtechnieken worden toegepast en aangevuld met oosterse werkvormen. Maak kennis met Ed als uw Intuïtief Coach en laat u door hem begeleiden in het vinden van balans tussen werk en privé. Voorkom een burn-out in onze intense prestatiemaatschappij. Vind rust en word bewust van alles wat er omgaat in uw hoofd en lichaam.

Op zoek naar persoonlijke begeleiding?

Maak een afspraak

Begeleiden in uw zoektocht naar balans tussen werk en privé

Laat u in uw zoektocht naar rust en balans begeleiden door Ed Snijders. Uw Intuïtief coach in Amsterdam die door middel van oefeningen en gesprekken tot een persoonlijke en unieke manier van coachen komt. Kies voor een persoonlijk traject waar er rekening gehouden wordt met u. Maak gebruik van zijn individuele coaching of volg een groepssessie in stressbestrijding. Neem hiervoor gerust contact op met EagleviewS door een e-mail te sturen naar snijders.ed@gmail.com of maak gebruik van het contactformulier.

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid