Interim management

CAPACITEITBEHOEFTE

Tijdelijk een professional nodig om een HRM manager of ziekteverzuim specialist te vervangen? Of zoekt uw organisatie een programmamanager of projectleider om een traject ter bestrijding van een te hoog ziekteverzuim met succes aan te sturen? Als EagleviewS leveren we graag een van onze interim-managers.

HOE ZIET IM ER UIT?

De dienst Interim Management (IM) is flexibel van opzet. Tijdelijke vervanging of aansturing van projecten is mogelijk voor een periode vanaf drie maanden. Dit kan full time of parttime ingevuld worden. We bieden IM aan als separate dienst of als optie binnen het Terugdringen Ziekteverzuim Totaalpakket.

Op zoek naar persoonlijke begeleiding?

Maak een afspraak

WAT LEVERT IM U OP?

Uw organisatie kan de aansturing van programma’s, projecten of tijdelijke managementposities met een gerust hart overlaten aan de interim-manager van EagleviewS. Afspraken en doelstellingen stellen we tevoren ondubbelzinnig vast. Daar kunt u ons vervolgens ook aan houden en op afrekenen. Vreemde ogen dwingen waardoor politiek lastige besluiten vaak eenvoudiger zijn te realiseren. Bovendien: wanneer de klus geklaard is en de resultaten zijn verankerd in de organisatie dan vertrekt de interim-manager weer. Dat geeft lucht!

WAAROM EAGLEVIEWS?

Onze interim-managers hebben ervaring in leidinggevende posities en het aansturen van programma’s en projecten. Ze kennen de vaak verschillende belangen van diverse stakeholders, weten tussen gevoelige klippen door te laveren en kunnen als geen ander projectleden en medewerkers inspireren, motiveren en het beste uit hen halen. Doortastend, doelgericht, professioneel en met een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen: dat kunt u verwachten van EagleviewS IM.

Accepteer een te hoog percentage ziekteverzuim niet langer en neem vandaag nog contact op voor een afspraak.

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid