Individueel burn-out begeleidingstraject

UITVAL VAN WERKNEMERS

Kampt een aantal werknemers met slaapproblemen, ogen ze oververmoeid, maken zij onnodige fouten of laten hun prestaties geleidelijk aan te wensen over? Vaak gaat dit gepaard met emotionele uitbarstingen en hoogoplopende conflicten. De kans is groot dat dit symptomen zijn van overbelasting of een naderende burn-out. Landelijk heeft 1 op de 6 vrouwelijke en 1 op de 7 mannelijke werknemers hier last van. Wellicht zijn er ook in uw organisatie al medewerkers die te lang over hun grenzen zijn gegaan en inmiddels na een bezoek aan de bedrijfsarts voor langere tijd thuis zitten. Dan is het de hoogste tijd om in te grijpen. Als EagleviewS bieden we voor deze werknemers ons Individueel Burn-out Begeleidingstraject (IBB).

HOE ZIET IBB ER UIT?

Het IBB bestaat uit 10 individuele sessies van 1,5 uur met een professionele coach op een voor de werknemer vertrouwde en veilige locatie ver van de werkomgeving. Alle erkende methodieken uit de psychologie, aangevuld met intuïtieve aanpakken gebaseerd op oeroude, oosterse wijsheden zetten wij in om te voorkomen dat de betrokken medewerker burn-out raakt, of om hem of haar te begeleiden bij een spoedig herstel en re-integratie in het arbeidsproces. Alle gesprekken zijn erop gericht de werknemer bewust te maken van de invloedsfactoren in zijn of haar omgeving die tot deze situatie hebben geleid, het (her)ontdekken van de eigen kwaliteiten, passies en vaardigheden en het vinden van manieren om deze in lijn met elkaar te brengen. Zowel voor u als werkgever, als voor de betrokken werknemer is het van belang dat hij of zij zo spoedig mogelijk terugkomt in zijn of haar kracht en met succes weer inzetbaar is in de oude of een andere functie. We bieden IBB aan als separate dienst of als onderdeel van het Terugdringen Ziekteverzuim Totaalpakket.

Op zoek naar persoonlijke begeleiding?

Maak een afspraak

WAT LEVERT IBB U OP?

Voor u als werkgever helpt het IBB van EagleviewS de enorme kosten van langdurige uitval door burn-out te vermijden of te beperkten. De werknemer herontdekt zichzelf, vindt een betere balans tussen werk en prive, leert omgaan met stressfactoren en het werk vanuit nieuwe energie en inzichten opnieuw met plezier uit te voeren, naar behoren te presteren of eventuele andere keuzes in zijn of haar leven te maken. Alle deelnemers ontvangen een versie van ‘Het Burnout Complot’.

WAAROM EAGLEVIEWS?

De coaches van EagleviewS spreken uit ervaring. Ze hebben zelf aan den lijve ondervonden hoe het is om onderuit te gaan, op te krabbelen en opnieuw te beginnen. Verder zijn ze gepokt en gemazeld in het functioneren in stressvolle werkomgevingen in het internationale bedrijfsleven, bij overheidsinstanties, dienstverleners, in de zorg- en welzijnssector. Ze hebben minimaal een door de NOBCO erkende en geaccrediteerde opleiding tot coach gevolgd en hebben zich aan de Ethische Beroepscode geconformeerd.

Accepteer een te hoog percentage ziekteverzuim niet langer en neem vandaag nog contact op voor een afspraak.

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid