Freelance communicatie diensten

WAT NIET WEET…

De plannen voor het terugdringen van het ziekteverzuim zien er prachtig uit, projecten staan op stapel of lopen al. Alleen: hoe krijgt u de boodschap blijvend tussen de oren van uw leiding en werknemers? Dat is een kwestie van communicatie. Hiervoor leveren we als EagleviewS Communicatiediensten (CD).

HOE ZIET CD ER UIT?

Naast de eerste aanzet in de vorm van lezingen, workshops, groepssessies en individuele trajecten, bestaat deze dienst uit het opstellen van een communicatieplan. Hierin komt de bereikbaarheid en zichtbaarheid aan de orde van vertrouwenspersonen, eenmalige en periodieke informatieverstrekking over stress, overbelasting en burn-out via alle voor uw organisatie nuttige kanalen, zoals nieuwsbrieven, lichtkranten, intranet, sociale media, presentaties, overleggen, etc. Deze diensten leveren wij als freelance schrijvers, trainers, interim communicatiemanagers of als adviseurs. We bieden CD aan als separate dienst of als optie binnen het Terugdringen Ziekteverzuim Totaalpakket.

Op zoek naar persoonlijke begeleiding?

Maak een afspraak

WAT LEVERT CD U OP?

De communicatiediensten van EagleviewS leveren u een aantal voordelen op: wat u wilt communiceren over het terugdringen van het ziekteverzuim, hoe en via welke kanalen zijn volledig in lijn met elkaar. Er ontstaat geen ruis tussen diverse expertises, waardoor u erop kunt vertrouwen dat de volledige boodschap op de juiste wijze terecht komt bij degene voor wie het is bedoeld. Dit bespaart uw organisatie tijd, geld en voorkomt misverstanden. De investeringen en veranderingen raken hiermee ingebed in uw organisatie, waardoor deze een blijvend effect hebben.

WAAROM EAGLEVIEWS?

Als EagleviewS onderscheiden wij ons met deze diensten vanwege de aantoonbare kennis en ervaring in het internationale bedrijfsleven, bij overheidsinstellingen, dienstverleners, onderwijs, de zorg- en welzijnssector, materie- en ervaringsdeskundigheid rond stress, overbelasting en burn-out, aangevuld met opleidingen en studies op het vakgebied van communicatie en creative writing. Onze freelancers en interim-managers beschikken over bovengemiddelde schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden, weten als geen ander de inhoudelijke expertise rond het terugdringen van ziekteverzuim kort, bondig en helder over te brengen naar alle echelons binnen uw organisatie.

Accepteer een te hoog percentage ziekteverzuim niet langer en neem vandaag nog contact op voor een afspraak.

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid