Executive business coaching

ER IS MEER…

U heeft een glansrijke carrière achter de rug of bent hard op weg naar de top. Toch knaagt er iets. Is dit alles of is er meer in het leven? Maakt u wel echt gebruik van uw volledige potentieel? Om het antwoord op die vragen te vinden is het waardevol om te sparren met iemand die u begrijpt en tegelijk ver genoeg afstaat van uw directe netwerk van intimi en zakelijk contacten. Hiervoor leveren wij als EagleviewS de dienst Executive Business Coaching (EBC).

Op zoek naar persoonlijke begeleiding?

Maak een afspraak

HOE ZIET EBC ER UIT?

In 5 tot 10 sessies van 1,5 uur vragen wij door tot u bij de kern bent van wie u bent. We spiegelen, confronteren, inspireren, nodigen en dagen u uit. Dit doen wij vanuit de kennis en begrip van uw positie, persoonlijke ervaringen en met behulp van erkende methodieken uit de psychologie, aangevuld met intuïtieve aanpakken gebaseerd op oeroude Oosterse wijsheden.

WAT LEVERT ECB U OP?

U zult zich begrepen en gezien voelen door de gesprekspartners van EagleviewS. Ze hebben immers zelf succesvolle loopbanen achter de rug, hebben bewust het veranderingsproces doorlopen na intensief zelfonderzoek en de keuzes die daaruit voortvloeiden. Ze beschikken over papieren van erkende opleidingen tot coach en zetten deze in om uw volledige potentieel boven water te krijgen. Na de sessies zult u popelen om met alle nieuwe inzichten aan de slag te gaan.

GUN HET UZELF

Ontdek wat het leven nog meer voor u in petto heeft, wat uzelf de wereld aan verborgen potentieel te bieden heeft en neem vandaag nog contact op of vraag een vrijblijvend intakegesprek aan.

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid