Creative writing

WIE SCHRIJFT DIE BLIJFT

Heeft u altijd al eens een boek willen schrijven? Een roman of een (auto)biografie, een werk over uw organisatie of uw vakgebied, als hobby of vanuit een therapeutische behoefte om zaken van u af te schrijven? Dat juichen wij vanuit EagleviewS toe. Alleen, hoe pakt u dat aan? Waar begint u, hoe brengt u structuur aan, op welke wijze zorgt u ervoor dat uw levenswerk ook voor anderen boeiend is om te lezen? Met deze vragen kunt u terecht bij onze schrijfcoaches.

Op zoek naar persoonlijke begeleiding?

Maak een afspraak

HOE ZIET CW ER UIT?

De dienst Creative Writing bestaat uit een aantal sessies die leiden tot het opstellen van een schrijfplan. Vervolgens begeleiden we het schrijfproces, geven kritische feedback op uw eerste pennenvruchten en geven advies over mogelijke verbeteringen. Onze ervaren schrijvers redigeren manuscripten, corrigeren en schrappen totdat het manuscript rijp is om te publiceren. Tenslotte adviseren wij over het proces van uitgeven en promoten van uw boek.

WAAROM EAGLEVIEWS?

Naast een professionele opleiding tot coach, hebben de auteurs van EagleviewS schrijfcursussen gevolgd en inmiddels zelf boeken gepubliceerd. Een aantal daarvan treft u aan op deze pagina.

Luister naar uw hart, zet uw ambitie om te schrijven vandaag nog om in daadwerkelijke actie en neem contact op of vraag een vrijblijvend intakegesprek aan.

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid