Burn-out preventie

Burn-out preventie is belangrijk als u een gezond bedrijf wilt runnen en training hierin speelt dan ook een belangrijke rol. Hierdoor zult u de vroege tekens herkennen wanneer uw medewerkers op het punt staan van het ontwikkelen van een burn-out. Door een dergelijke training te volgen zorgt u voor vitale en gelukkige werknemers en is er een veilig vangnet voor overspannen collega’s. Bij EagleviewS in Amsterdam kunt u met uw bedrijf een burn-out preventie training volgen om onnodig ziekteverzuim te voorkomen en de gevolgen daarvan te beperken.

Hoe ziet de burn-out preventie trainer eruit?

Naast dat u uw organisatie traint om de symptomen voor te zijn en ze te herkennen, worden uw medewerkers die last hebben van burn-out klachten extra geholpen. De medewerkers met latente symptomen ontvangen in het burn-out preventie pakket een extra vijf groepssessies. De medewerkers die serieuze symptomen ondervinden, krijgen 10 individuele sessies om het herstel van hun burn-out te starten. In dit pakket zit ook een burn-out awareness theater performance voor het management en 10 workshops voor alle medewerkers. Zo zorgt u voor duurzaam inzetbaar personeel.

Op zoek naar persoonlijke begeleiding?

Maak een afspraak

Kies voor preventie en voorkom de gevolgen van burn-outs

Wanneer u kiest voor de burn-out preventie training van EagleviewS in Amsterdam, maakt u de verstandige keuze om te voorkomen in plaats van genezen. Hiermee bespaart u een hoop geld en kunt u met trots zeggen dat u er alles aan doet om uw medewerkers zo gezond en gelukkig mogelijk te houden. Neem contact met EagleviewS op en zet de volgende stap in dit proces. U kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar snijders.ed@gmail.com of door het contactformulier in te vullen.

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid