Burn-out herstel

Een burn-out en het herstel hiervan zijn lastige paden om te bewandelen, vooral in uw eentje. U zult u misschien afvragen: hoe herken ik een burn-out? Het herkennen van en het juist omgaan met een burn-out zijn kwesties waar Ed Snijders van EagleviewS in Amsterdam zich mee bezig houdt. Met zijn coachingtrajecten op maat, helpt hij mensen die last hebben van symptomen van een burn-out.

Hoe herken ik een burn-out en hoe herstel ik hiervan?

De symptomen van een burn-out kunnen erg uiteenlopen. Als het om psychische klachten gaat, kunt u last hebben van symptomen als neerslachtigheid, angst- en paniekaanvallen, concentratieproblemen of onzekerheid. Daarnaast kunt u ook last hebben van lichamelijke symptomen zoals hoofdpijn, hartkloppingen, slapeloosheid, vermoeidheid en snel grieperig zijn. Het kan erg lijken op een depressie en soms mondt dit hier ook in uit. Wanneer u last heeft van een burn-out is het herkennen en erkennen een lastige maar belangrijke stap. Het herstel begint bij het in de arm nemen van een professional. Bij EagleviewS bent u hiervoor aan het juiste adres.

Op zoek naar persoonlijke begeleiding?

Maak een afspraak

Omgaan met een burn-out met de hulp van een ervaren coach

Bij Ed Snijders van EagleviewS in Amsterdam vindt u de hulp die u nodig heeft om van uw burn-out af te komen. Tijdens zijn individuele burn-out begeleiding geeft hij u praktische handvatten die u helpen om uzelf weer te vinden. In 10 sessies van 1,5 uur leert de deelnemer naar zichzelf te kijken, zijn/haar kwaliteiten te (her)ontdekken, oorzaken te achterhalen van het onderuit gaan, loslaten en accepteren. Zo vindt u weer de balans tussen werk en privé. Omgaan en herstellen van een burn-out is ook voor u mogelijk, maar dat moet u wel de symptomen herkennen. Maak vandaag de stap richting herstel en kies voor ervaren en persoonlijke begeleiding.

Kies voor herstel en neem contact op

U wil natuurlijk niets anders dan het herstel van uw burn-out. Ed leert u graag de oorzaken van een burn-out herkennen en geeft u mogelijkheden voor het omgaan hiermee. Hierdoor kunt u weer vitaal aan de slag met dingen waar u enthousiast van wordt en energie van krijgt. Neem dus gerust contact op door het contactformulier in te vullen of stuur een e-mail naar snijders.ed@gmail.com.

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid