Burn-out begeleiding

Voor persoonlijke burn-out begeleiding wilt u natuurlijk een ervaringsdeskundige in de arm nemen. Deze kan u individueel begeleiden in het vinden van de oorzaken en oplossingen voor uw probleem. Voelt u zich uitgeblust en heeft u last van uiteenlopende lichamelijke klachten? Voelt u zich gevangen in uw situatie op het werk en kunt u het allemaal niet meer combineren? Wanneer u een burn-out heeft, is begeleiding van een ervaringsdeskundige het beste pad om te bewandelen. Ed Snijders van EagleviewS in Amsterdam helpt u graag de weg terug te vinden naar uzelf.

Individuele burn-out begeleiding voor een succesvolle re-integratie

Of u nu een bedrijf heeft waar u met medewerkers kampt die met een burn-out thuis zitten, of u zelf last heeft van symptomen. U kunt EagleviewS inschakelen voor een individuele burn-out begeleiding door ervaringsdeskundige Ed Snijders. Als bedrijf heeft u ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld een burn-out symptomen workshop te volgen met uw medewerkers. Kies het traject dat het beste bij uw bedrijf, uw medewerkers of uzelf past.

Op zoek naar persoonlijke begeleiding?

Maak een afspraak

Kies voor herstel en neem contact op

Om werkstress te verminderen op de werkvloer kan het goed zijn om een ervaren bedrijfscoach in te schakelen die zelf weet hoe het is om met een burn-out te kampen en dus ervaringsdeskundige is. Heeft u interesse in de diensten van Ed Snijders van EagleviewS in Amsterdam? Neem dan gerust contact op door een mail te sturen naar snijders.ed@gmail.com of door het online contactformulier in te vullen. Zet de eerste stap naar herstel en een gezondere werkomgeving. Leer de symptomen herkennen en creëer een veilig vangnet voor iedereen.

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid