Bekijk mijn boeken

Een mooi verhaal maakt thema’s vaak nog veel duidelijker en herkenbaarder dan series gesprekken, presentaties en sessies. Schrijven is een fascinerende manier om levensgebeurtenissen aan te vullen met fantasie, spirituele inzichten en humor en die cocktail te verwerken tot meeslepende avonturen. Lezen opent de weg om weg te dromen en los te komen van de dagelijkse sleur. De onderwerpen van zelfonderzoek, loslaten, luisteren naar je hart en je passie volgen leest u terug in de onderstaande, toegankelijke en spannende boeken. Voor wie zelf lichtere of ernstiger symptomen van stress, overbelasting of burn-out ervaart of als partner, werkgever of naaste daarmee te maken heeft. Herkent u zichzelf of iemand in uw omgeving hierin? Geen zelfhulpboeken, maar romans, vol autobiografische elementen, een boeiende kijk op de ontwikkelingen in de samenleving, in sneltreinvaart geschreven en als pageturner te lezen. Stof tot nadenken of gewoon om een aantal uren ononderbroken van te genieten. Verwen uzelf of geef het cadeau en bestel vandaag nog een van onze boeken.

Bestel een van onze boeken

777

Op weg naar een prestigieus congres stort Hans, een succesvolle psychotherapeut, met een Boeing 777 in zee. In de laatste seconden blikt hij terug op zijn leven en realiseert zich: het is mislukt. Hij kiest ervoor te sterven. In de deuropening van de dood ervaart hij hoe zijn leven eruit had kunnen zien. Hij krijgt spijt van zijn keuze en smeekt om een herkansing. Die krijgt hij alleen als hij er in slaagt binnen zeven dagen zijn ultieme angsten te overwinnen, zijn vooroordelen los te laten en de liefde te ontdekken. Lukt hem dat?

Bestel dit boek

Verjaardag van god

Dries staat op het punt zelfmoord te plegen, wanneer hij iemand ontmoet die op de vlucht is voor de dood. In ruil voor bescherming, vertelt de onbekende een verhaal. Daarin overleeft de hoofdpersoon een vliegramp, maakt een eind aan zijn leven en ontmoet een Lichtwezen. Hij ziet de prachtige toekomst die hij is misgelopen en vraagt om een tweede kans. Zo start een bloedstollend avontuur. Hoe overleeft hij het gevaarlijke eiland met de dubieuze sjamaan en mensen die elkaars bloed wel kunnen drinken? Op de verjaardag van God komt het tot een zinderende apotheose.

Bestel dit boek

Het Burnout Complot

Een mysterieus verloren deal, een bijna-doodervaring: het blijken voorboden van een burn-out die de rijke zakenman Tom in de afgrond stort. Op zoek naar oorzaken ontdekt hij niet alleen zichzelf, het leven en de liefde, maar ook een complot. Een onweerstaanbare vrouw roept hem op dit te onthullen. Hij luistert en speelt zichzelf daarmee in de kijker van een sekte. Een strijd vol verleiding, verraad en verlies. Hij belandt in een gekmakende kluwen van belevenissen, symptomen en visioenen. Gebeurt dit echt, zijn het spirituele inzichten of waanbeelden? Wie kan hij nog vertrouwen?

Bestel dit boek

Op zoek naar persoonlijke begeleiding?

Maak een afspraak

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid