Bedrijfscoach

Het vinden van een bedrijfscoach die u als werkgever kan bijstaan bij de gevolgen van één of meerdere medewerkers met een burn-out, is van groot belang. Een dergelijke bedrijfscoach kan inzichten verschaffen in het voorkomen van burn-outs, kan medewerkers die hieronder lijden bijstaan. Alles om weer een gezonde en gelukkige organisatie te krijgen. Bij EagleviewS in Amsterdam bent u hiervoor aan het juiste adres. Maak de eerste stap richting een gezonde organisatie en zorg ervoor dat u als werkgever zo min mogelijk van de gevolgen van een burn-out ervaart.

Kies voor een bedrijfscoach als ervaringsdeskundige

Ed Snijders van EagleviewS in Amsterdam heeft zelf ervaring met de gevolgen van een burn-out, waardoor hij precies weet wat een werkgever kan doen om dit te voorkomen en zo goed mogelijk op te vangen. Daarom zet hij zijn krachten in als bedrijfscoach en biedt hij pakketten aan waar u als werkgever iets aan heeft. Hij vertelt zijn verhaal in zijn management awareness performance. Hierin vertelt hij over onderuitgaan, herstel en re-integratie. Een must voor het management-level van uw bedrijf. Naast deze performance kunt u ook kiezen voor een burn-out symptomen workshop en begeleiding van medewerkers die al last hebben van deze symptomen. Zet de eerste stap richting gezonde en gelukkige medewerkers binnen uw organisatie. Kies voor de weg naar herstel, acceptatie en opvang door uzelf en uw medewerkers te leren hoe ze een burn-out moeten opmerken en wat te doen in deze situatie.

Op zoek naar persoonlijke begeleiding?

Maak een afspraak

Schakel uw persoonlijke bedrijfscoach vandaag in

Wanneer u medewerkers met burn-out klachten heeft, kan dit veel geld kosten. Wees de gevolgen van een burn-out als werkgever vandaag nog voor en schakel Ed Snijders in als bedrijfscoach. U zult het ziekteverzuim terugdringen en uw medewerkers zijn weer duurzaam inzetbaar! Heeft u interesse in de diensten van EagleviewS? Neem dan gerust contact op door te mailen naar snijders.ed@gmail.com of vul het online contactformulier in.

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid