Adviseur duurzame inzetbaarheid

 

Een adviseur rondom beleid voor duurzame inzetbaarheid kan voor veel bedrijven van belang zijn. Zo kunt u voor de duurzame inzetbaarheid van uw personeel een amplitie deskundige inschakelen. Ed Snijders van EagleviewS is een deskundige op dit specifieke gebied. Zijn doel is om ziekteverzuim terug te dringen door middel van zijn rol als adviseur. Het ziekteverzuim in een organisatie kost een hoop geld. Door middel van een effectief coachingstraject zorgt u er binnen uw organisatie voor dat u vele burn-outs en andere soorten uitval voor bent. Zo voorkomt u de kosten die gepaard gaan met een hoog ziekteverzuim en zorgt u bovendien voor gelukkiger personeel.

 

Wat doet een adviseur voor het beleid rondom duurzame inzetbaarheid?

Wanneer u Ed Spijkers van EagleviewS inschakelt, kiest u voor een adviseur die de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers en het beleid hieromheen zal verbeteren. Op een vlotte, relativerende en persoonlijke manier neemt Ed u en uw medewerkers mee naar betere tijden. Dit doet hij op verschillende manieren:

  • Het bewust maken van de risico’s bij het management.
  • Het informeren van de gehele organisatie.
  • Het aanreiken van handvatten voor werknemers met lichte symptomen van een burn-out.
  • Het individueel begeleiden van medewerkers met zware symptomen.

Op zoek naar persoonlijke begeleiding?

Maak een afspraak

De hulp van EagleviewS amplitie deskundige is er in verschillende vormen. Als bedrijf kiest u bijvoorbeeld voor het burn-out preventiepakket. In zes maanden gaat u met uw medewerkers een traject door waar er tijd en ruimte is voor iedereen. Zo kan iedereen tot de beste versie van zichzelf komen, is er sprake van minder verzuim en worden uw medewerkers weer duurzaam inzetbaar personeel waar u op kunt bouwen.

Een amplitie deskundige voor duurzaam inzetbaar personeel

Wilt u met uw bedrijf en beleid de stap maken richting duurzame inzetbaarheid met de hulp van een ervaren adviseur? Kiest u voor een amplitie deskundige in Amsterdam die u op weg gaat helpen naar duurzaam inzetbaar personeel? Neem dan contact met Ed Snijders op via het contactformulier of stuur een e-mail naar snijders.ed@gmail.com.

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid